lauantai 21. heinäkuuta 2012

Avoimet puutarhat 19.8.2012

Käy Sinäkin liittämässä oma puutarhasi valtakunnalliseen puutarha-verkkoon osoitteessa:

http://www.avoimetpuutarhat.fi/

Puutarhat avautuvat päiväksi -


Tervetuloa avoimeen puutarhaan 19.8.2012!

Vietämme Suomessa valtakunnallista puutarhapäivää teemalla Avoimet Puutarhat. Portit ovat avoinna pihaamme osoitteessa Peltomaantie 67 A, Panelia

Suomessa avointen puutarhojen teemapäivää vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tavoitteena on, että avointen puutarhojen teemapäivästä tulee säännöllisesti toistuva samaan tapaan kuin esimerkiksi Tanskassa ja Ruotsissa.

Verkkopalvelussa avoimetpuutarhat.fi voit tällä hetkellä tutustua runsaaseen 160 puutarhakohteeseen. Mukana on aivan tavallisia hoidettuja pihoja, mökkipuutarhoja, palstaviljelmiä, rakennettuja puutarhoja, mutta myös huippuhienoja palkintopihoja, julkisia puistoja, kasvikokoelmia, kauppapuutarhoja ja jopa puutarhaterapiakohteita.

Edistää puutarhamatkailua
Avointen puutarhojen teemapäivä ja avoimetpuutarhat. -verkkopalvelu on reipas askel oikeaan suuntaan puutarhaharrastuksen, -kulttuurin ja puutarhamatkailun edistämisessä. Verkkopalvelu tekee mahdolliseksi löytää vaivatta kiinnostavia kotipuutarhoja ja muita puutarhakohteita ympäri Suomen.2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ei ihan kehtaa,kun tuntuu,että niin moni homma on vielä tekemättä :)
Hieno palvelu jokatapauksessa.

Tarja kirjoitti...

Hienoa kun tuollainen päivä on saatu järjestettyä! Aion pistäytyä täällä kotikulmilla muutamissa puutarhoissa. Ehkä joskus seuraavina vuosina ilmoittaudun mukaan :)