keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kauriin kohtalo

Ajoimme eilen tiistaina illalla noin klo 22:30 Porin suunnasta kotia kohti. Nakkilassa ohituskaistojen kohdalla oikealta tuli kauris tielle suoraan auton alle. Se kuoli todennäköisesti heti. Autosta irtosi apukuskin puoleinen sumuvalo. Muita vahinkoja ei pimeässä löytynyt. Soitimme 112 ja ilmoitimme tapahtumasta. 112 antoi luvan lähteä paikalta. Poliisit soittivat kun olimme kilometrin päässä kotoa. Olisi sittenkin pitänyt jäädä odottamaan poliisia. Poliisi olisi tarkastanut auton vahingot paikan päällä ja tehnyt selvityksen, jonka voisimme antaa vakuutusyhtiölle. Jos ja kun poliisi löysi kauriin raadon, niin ehkä he tekevät sen todituksen sitten ilman meitä ja autoa?
Jos olet/joudut onnettomuuteen, osaatko kertoa paikan missä olet? Jos sinulla on navigaattori, niin kysy siltä, missä olet, se auttaa poliisia paikantamisessa. Minä muistin tämän vasta kotona sängyssä! Meillä on autossa TomTom, siitä olisi voinut tarkistaa tapahtumapaikan.
Punainen ympyrä kartalla osoittaa tapahtumapaikan. Kuva kaapattu googlemapsista.


Punainen nuoli osoittaa tapahtumapaikan. Kuva kaapattu googlemapsista. 


Punainen ruksi on yliajopaikka. Kuva kaapattu googlemapsista.

Onneksi meille ei käynyt mitenkään! Selvittiin pelkällä säikähdyksellä.


2 kommenttia:

Monisuuntaista kirjoitti...

Huh huh,olipas vaarallinen tilanne. Siinä jää kyllä sydän läpättämään pidemmäksi aikaa lisälyönneillä,kun tuollaista tapahtuu.
Onneksi selvisitte naarmuitta!

Between kirjoitti...

Onneksi teille ei käynyt pahemmin. Eipä tuollaisessa tilanteessa välttämättä järki aina kulje.